شربت سودا بر
Soda syrup on
توضیحات :
شربت سودا بر، سودا ممکن است به دلایل دیگری به غیر از سردی و خشکی ایجاد شود. هر خلطی که در بدن بسوزد تبدیل به سودا و یا به اصطلاح سودای سوخته می شود، هنگامی که حرارت و گرمی در بدن افزایش پیدا کند، خلط صفرا و دم در بدن می سوزد و به سودا تبدیل می شود.
عدم درمان بیماری های سوداوی نیز موجب تجمع سودای سوخته در بدن می شود. تجمع این سودای سوخته در طولانی مدت زمینه ساز ابتلای فرد به بیماری های لاعلاج و سرطان خواهد شد.
خصوصیات و وظایف خلط سودا :
اقتضای سودا سرد و خشک است که به عنوان رسوب خون طبیعی شناخته شده و طعم ترش و گس دارد. سودا معمولا از غذا های خشک و غلیظ مانند عدس، بادنجان، ماهی شور و … تحت حرارت معتدل در بدن تولید می شود و هدف آن تقویت و تغذیه استخوان و طحال، ریختن به دهانه معده و برانگیختن اشتها و ایجاد استحکام در اعضای بدن است.
علائم غلبه خلط سودا :
لاغری، خشکی و سفتی پوست، پرمویی پوست، موی درشت و سیاه همراه با موخوره، سیاه شدن رنگ پوست بویژه پوست اطراف چشم و لب، فکر و خیال زیاد، خواب کم، پریدن مکرر از خواب، سوزش سردل، اشتهای کاذب، گرسنگی شدید که با خوردن کمی غذا به سرعت از بین می رود و .. همگی از علائم غلبه خلط سودا بر بدن است.
خلط سودا در طب سنتی به عنوان افیون بدن شناخته می شود و غلبه آن بر بدن باعث بروز دردهای مفصلی، گرفتگی عروق و غلظت خون و ضعف بدن میشود. از عوارض غلبه سودا میتوان به فشارهای عصبی، فکر و خیال و غم و اندوه اشاره کرد.
تاثیر سودا بر روی پوست :
غلبه سودا تاثیرات منفی بر روی پوست دارد و موجب خشکی شدید پوست بویژه در فصل پاییز می شود.
سودا اضافی نشاط و طراوت را از پوست می گیرد و آن را گرفته و کبود نشان می دهد.
لکه های سودایی از دیگر علائم غلبه سودا بوده که بر روی پوست ایجاد می شوند و نشان دهنده تجمع خلط سودا در آن نواحی هستند. مانند پوست اطراف چشم و دور لب ها.
غلبه بر سفید شدن موها :
افرادی که دچار غلبه سودا هستند، زود تر از موعد موهایشان سفید می شود. برخی افراد نیز از نوجوانی تار های سفید مو را مشاهده می کنند که در طب سنتی ارثی نیست و ناشی از غلبه سودا بر بدن است.
غلبه سودا و موخوره و خشکی :
سودا همانطور که بر روی خشکی پوست تاثیرگذار است بر روی مو ها نیز تاثیرات منفی از خود به جای می گذارد. موخوره شدید و درمان نشدنی که بعد از کوتاهی مو نیز به سرعت نمایان می شود، ناشی از غلبه خلط سودا بر بدن است. علاوه بر موخوره، مو ها شدیدا وز، آسیب دیده و خشک به نظر می رسند.
غلبه سودا و ریزش مو :
غلبه سودا معمولا موجب ریزش مو در ناحیه شقیقه ها خواهد شد و در فصل پاییز نیز شدت پیدا می کند.
احتیاط مصرف شربت سودا :
زنان باردار و افراد دارای حساسیت فصلی با مشورت حکیم یا پزشک طب سنتی مصرف نمایند.
نحوه مصرف :
حداقل هر 8 ساعت یکبار و حداقل هر شب یک قاشق مربا خوری
داروخانه گیاهی ابن سینا محصولات خود را از تولید کننده ها معتبر و سازنده های داروهای گیاهی تهیه نموده و در فروشگاه خود عرضه می نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.